Rakan Farhan – A Fan Club


Satu Penghargaan Buat Rakan Farhan
November 18, 2008, 1:15 am
Filed under: Music | Tags: , , ,

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Akhirnya, ‘Rakan Farhan – A Fan Club’ dah cecah 2000 hits!!! Alhamdulillah, ada jugak orang yang selalu singgah sini. Terima kasih banyak² dan setinggi² penghargaan aku ucapkan kepada semua yang selalu bukak site yang tak seberapa ni…..

Buat masa ni, aku tak dapat nak update banyak pasal kumpulan Farhan tapi kalau korang semua rajin, jenguk² la jugak Halaman Farhan (www.halamanfarhan.blogspot.com) untuk precise current update group Farhan. Aku teringin sangat² nak menulis blog cam dulu tapi entah aaa, ada je halangan untuk aku tunaikan niat aku tu. Baru² ni kedai aku kena attack dengan virus network (network intrusion) so ada la 4,5 PC down, so sekarang ni aku tengah berusaha keras la repair PC² yang down tu. Dah tu camna nak menulis…..

Last but not least, aku nak ucapkan personal thanks to faithful and great supporters of Rakan Farhan – you know who you are!!! InsyaAllah, aku akan kembali turun padang dengan Farhan dan juga In-Heart yang kini affiliate tetap Farhan, so expect to see feeds on In-Heart as well dalam page ni. Mungkin jugak aku akan tukar nama page ke ‘Rakan Farhan & In-Heart’ since their history go back as far as AN right up until now.

Teruskan menyokong Farhan dan In-Heart, muzik mereka, dan juga industri seni tanah air. Allahu Akbar!!!

P/S: Aku teringin nak tengok In-Heart nyanyi lagu ‘Ku Berlari’ full version. Lagu tu memang terbaik!!! Mungkin aku boleh take over role Akbar atau Cat, haha!!!


3 Comments so far
Leave a comment

Are, thanks for the update.. kalau boleh bantu promote sekali blog ni, http://daftarmof.wordpress.com .. that is my biz blog.. nanti aku letak link blog ni dalam blog tu sekali.. thanks..

Comment by Adi Farhan

thanks are for the support.. just nak minta tolong.. kalau ada masa, boleh promosi kan link ni, http://daftarmof.wordpress.com dlm Are punya blog ni? tu blog biz aku tuh.. nanti aku letak link blog ni dalam blog tuh nanti.. thanks..

Comment by Adi Farhan

Salam ziarah~

Comment by arnamee




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: