Rakan Farhan – A Fan Club


More Than A Thousand Words
August 1, 2008, 6:40 am
Filed under: Music | Tags: , ,

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Untuk liputan konsert ke-6 yang lepas, aku masih tak siap² lagi tulis entry. So, aku bercadang nak mengelat, heh. Sorry kawan² semua. Dengan itu, aku letakkan gambar² yang ditangkap malam tu beserta caption. Bak kata orang putih, “a picture is worth more than a thousand words”. InsyaAllah, aku akan siapkan post tu sebelum ke konsert minggu ni (kalau tak sibuk la, lagipun adik perempuan aku bawak balik PC aku ke rumah dia).

Bersama saudara Hafiz dan Farhan yang berbaju smart!!!

Bersama saudara Hafiz dan Farhan yang berbaju smart!!!

Bersama saudari Eda Fazillah yang tersingkir pada malam tersebut

Bersama saudari Eda Fazillah yang tersingkir pada malam tersebut

Rakan² Farhan yang hadir bergambar bersama Fida

Rakan² Farhan yang hadir bergambar bersama Fida

Pengerusi pun taknak mengalah!!!

Pengerusi pun taknak mengalah!!!

Bersama Sofieya lagi.....

Bersama Sofieya lagi.....

Candid Farhan

Candid Farhan

Thanx for those yang sudi bergambar dengan kami dan menyokong Akademi Nasyid (and Farhan too!!!). Oh ya, sebelum aku terlupa, dari hari tu lagi aku nak cakap ni….. paduan vokal Farhan dah semakin mantap and vokal Abang Edi pun dah blend dengan baik dengan vokal Abang Faizal dan Nuar. So sampai di sini dula la eh…..sehingga berjumpa lagi, insyaAllah.


1 Comment so far
Leave a comment

bole tahan pengerusi ni..letak gambar die jer..
pengerusi are..bole sy tau mcmane bole sy dptkan gmbr sy???hehe..

Comment by rakan farhan ahmad shah




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: