Rakan Farhan – A Fan Club


Selingan
July 26, 2008, 3:27 am
Filed under: Music | Tags: , ,

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kepada rakan² Farhan yang akan menghadirkan diri ke konsert AN esok dan seterusnya, jangan lupa masuk sekali. Confirmkan dengan aku – 0124647173 atau Shah – 0173298359.

Alhamdulillah, petang tadi ketika aku tengah tunggu al-Kulliyyah nak start, first time aku dapat tengok iklan Akademi Nasyid di TV3. Klip video lagu Mendidik Jiwa (live konsert kedua) pun dah selalu ditayangkan sebagai selingan di TV9.

Semoga nasyid akan terus mendapat tempat di hati pendengar muzik sebagai satu hiburan alternatif, insyaAllah.


1 Comment so far
Leave a comment

diharap dpt kiter bersame2 memeriahkan konsert akademi nasyid ni & bersame menyokong farhan.

kalo xnak telefon, bole juga email sy di kingshah69@yahoo.com.

bole jgk letak komen di sini tuk di bace oleh are @ presiden rakanfarhan ye.

time kasih byk2 kpd mereka2 yg telah mengundi & memberikan sokongan selama ini.

Comment by ahmad shah




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: