Rakan Farhan – A Fan Club


On the rest…..
July 1, 2008, 9:13 pm
Filed under: Music | Tags: , ,

Assalamulaikum dan salam sejahtera.

Buat makluman semua rakan² Farhan, blog ni terpaksa ditangguhkan sementara waktu penulisannya sebab aku demam panas dari malam Ahad yang lepas. Aku tak larat nak menghadap lama komputer lagi. Maaf ya. Sebenarnya post² dari konsert kedua dah separuh siap, cuma tak sempat lagi nak perkemaskan. Terpaksalah anda tunggu lagi sehari dua ni OK? Sehingga bertemu lagi.

Oh ya, memandangkan Farhan di dalam kedudukan 3 tercorot minggu lepas, aku merasakan sudah tiba semua rakan² Farhan diperdengarkan satu wake-up call terutamanya untuk menghadapi konsert minggu ketiga Sabtu ni. Jadi janganlah anda biarkan Farhan tersungkur awal sebelum waktunya. Undilah AN<jarak>FARHAN ke 33399 sekarang juga!!!


1 Comment so far
Leave a comment

Salam..just nak update… kat konsert ketiga baru2 ni kami ranking pertama…bukan lagi bottom 3 ye…ape2 pun…semoga cepat sembuh….take care..

Comment by Anwar Farhan




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: